Gangkast: Ontwerpen, maken en plaatsen van een gangkast, bestaande uit 4 kasten, waarvan 1 kast een hangkast wordt die toegang geeft tot de meterkast. 

Wij zijn erg tevreden met de keuze van Muller Projectplan.  Jan Muller heeft alle rust en tijd genomen om onze ideeën te peilen en daarna heeft hij de kast op maat gemaakt en is hem komen plaatsen. Het ziet er allemaal strak en precies op maat gemaakt uit! Ben je op zoek naar een kast op maat  dan is Jan Muller een super keuze!

Kyra Ottens, Gieten

Wandkast en vitrinekast: Ontwerp en vervaardigen van een wandkast (laag; 8 meter lang) en vitrinekast (in een hoek)

We waren reeds in het bezit van een ontwerp voor een kast op maat in ons appartement, en toen kwamen we bij de vraag “wie maakt zoiets voor ons?” Nadat we bij een van onze kinderen werk van Jan Muller hadden gezien kwamen we tot de conclusie dat hij de man was die we zochten voor onze kast. Er volgde overleg en na het nodige meetwerk, onze opdracht de kast te maken, van muur tot muur in vier delen, die eenmaal gemonteerd als een geheel een prachtig stukje vakmanschap toont. Onder de indruk van zijn vakmanschap heeft hij vervolgens ook nog een salontafel en een vitrinekast voor ons gemaakt, alles in overleg en meedenkend tot het eind aan toe. Alles zeer tot onze tevredenheid. Jan fantastisch werk!

Fam. Schiphorst, NieuwLeusen

Buffetkast

We hebben de opdracht gegeven aan Jan omdat hij een goede prijs gaf. De samenwerking met Jan verliep prima. Jan respecteerde onze mening en gaf goede tips die we hebben toegepast. Hij heeft zich aan de afspraken gehouden daar waar mogelijk en als het niet mogelijk was communiceerde hij dat op tijd. Mochten wij ooit een andere klus hebben dan gaan we zeker Jan benaderen !

Annelies Wubbolts, Haren

TV- en audiokast: Ontwerp en vervaardiging van TV- en audiokast

Dag Jan, je hebt vakwerk van hoog niveau geleverd. We zijn uitermate blij met het resultaat. Ik had weliswaar voor de TV- en Geluidskast zelf al een ontwerp werktekening gemaakt, waarvan ik dacht dat deze geen bijstellingen meer behoefden, maar door jouw vakkundige voorstellen werd het resultaat boven mijn verwachting echt klasse. De afwerking van de meubelen is top. Beide meubelen zijn pronkstukjes geworden van high design. Dank.

H. Hoekstra, Emmen